gototop

Proiect Executiv Design

Proiectul executiv de design analizeaza si este structurat pe urmatoarele criterii:
1. Proiectul executiv va incepe dupa verificarea planului de arhitectura si aprobarea acestuia in mod explicit de catre Client printr-o notificare oficiala.
 2. Proiectul executiv pentru alocarea interna a zonei de Wellness, a piscinei, a Spaului, etc, pentru impermeabilizare in colaborare cu tehnicienii indicati si consultantii furnizorilor de materiale.
3. Proiectul executiv pentru finisarea lucrarilor civile necesar fiecarei zone indicate, oferindu-se o atentie deosebita asupra scenariului si impactului emotional in proiectarea si stabilirea pardoselilor, finisajelor peretilor si a decoratiounilor.
4. Proiectarea produselor pe comanda precum finisajele si oricare alt element ce este necesar pentru finisarea ambientului, coordonand in permanenta aceste elemente cu imaginile de design interior ilustrare in proiectul preliminar.
5. Proiectul de iluminat ambiental, furnizandu-se toate detaliile tehnice pentru corpurile de iluminat
6. Proiectarea tuturor echipamentelor si compartimentelor ce vor fi inserate in zona umeda precum sauna, baia turceasca, cabina de sare, dusul experience, etc.
7. Proiectarea si indicarea tuturor tipurilor de elemente ce vor fi incluse in zona de relaxare si recreere a piscinei precum duzele de hidromasaj, jeturile de apa, fantanile cervicale si determinarea spatiilor tehnice necesare.
8. Proiectarea si stabilirea tipului de piscina sau hidromasaj impreuna cu echipamentele necesare si a spatiilor tehnice corespunzatoare.

Realizat de Rainbowebsite.com | ANPC
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval