gototop

Proiect Arhitectura

Proiectarea se face utilizand tehnici 2D si 3D tinand cont de cerintele Clientului. Faza initiala a unui asemenea proiect este conceptul prin care impreuna cu beneficiarul si arhitectul se stabilesc liniile generale ale designului, functionalitatii si a utilitatilor.
Proiectul de arhitectura este structurat pe urmatoarele criterii:


1. Proiectantul va pregati pentru Client o prezentare formala in care imagini reprezentative ale proiectului vor fi expuse in detaliu. Prezentarea va include planurile preliminare ale zonelor indicate in obiectivele atribuite acoperindu-se intreaga suprafata a acestora.
2. In realizarea unui astfel de proiect se va considera ca si referinta releveul spatiilor prezentate de catre Client "ca si cladire"  fara a fi permisa nici o interventie asupra structurii portante a cladirii.
3. Conceptul general va fi realizat cu ajutorul unui plan, la o scara cat mai adecvata, ce va permite urmarirea tuturor detaliilor. Proiectul poate include de asemenea alte detalii tehnice precum elevatii sau sectiuni, daca proiectantul le considera necesare pentru a obtine o mai buna intelegere a proiectului.
4. Proiectul va tine cont de solicitarile preliminare ale Clientului si va fi expus de asa maniera incat sa fie inteles pe deplin. Proiectul va include definirea fiecarei zone expunandu-se optimizarea functiilor si a spatiului, urmarindu-se obtinerea unei returnari corecte a investitiei si integrarea perfecta a structurii in interiorul intregului proiect al cladirii.
5. In scopul de a ilustra in detaliu proiectul si expresivitatea acestuia, Proiectantul va folosi imagini ce sugereaza ideea designului interior ce se doreste a fi realizat si imaginea spatiilor proiectate de catre acesta. Imaginile vor fi furnizate intr-un numar suficient pentru a putea ilustra intr-un mod corespunzator proiectul, acestea putand proveni din proiecte similare, imagini din publicatii, din lucrari anterioare ale Proiectantului, schite, randari, sugestii, detalii ale materialelor si ale finisajelor sau de alta natura ce vor exemplifica intr-un mod cat mai bogat si vizual ideea Proiectantului.
 

Realizat de Rainbowebsite.com | ANPC
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval