gototop

Proiectare

Proiectare si design

Aceasta etapa este necesara fiecarui proiect pentru a garanta succesul acestuia, fiind elementul comun ce leaga toate fazele de proiectare si constructie laolalta. Prin furnizarea de consultanta de-a lungul intregului proces, Aquatech Systems poate garanta ca proiectele sunt initiate, planificate, realizate si construite in interesul clientului.
    Pe parcursul anilor, compania noastra a dezvoltat un numar de principii si criterii ce au dus la realizarea multor proiecte de succes si sunt prezentate mai jos in trei etape:

 

 

 

Proiect Arhitectura

Proiectarea se face utilizand tehnici 2D si 3D tinand cont de cerintele Clientului. Faza initiala a unui asemenea proiect este conceptul prin care impreuna cu beneficiarul si arhitectul se stabilesc liniile generale ale designului, functionalitatii si a utilitatilor.
Proiectul de arhitectura este structurat pe urmatoarele criterii:


1. Proiectantul va pregati pentru Client o prezentare formala in care imagini reprezentative ale proiectului vor fi expuse in detaliu. Prezentarea va include planurile preliminare ale zonelor indicate in obiectivele atribuite acoperindu-se intreaga suprafata a acestora.
2. In realizarea unui astfel de proiect se va considera ca si referinta releveul spatiilor prezentate de catre Client "ca si cladire"  fara a fi permisa nici o interventie asupra structurii portante a cladirii.
3. Conceptul general va fi realizat cu ajutorul unui plan, la o scara cat mai adecvata, ce va permite urmarirea tuturor detaliilor. Proiectul poate include de asemenea alte detalii tehnice precum elevatii sau sectiuni, daca proiectantul le considera necesare pentru a obtine o mai buna intelegere a proiectului.
4. Proiectul va tine cont de solicitarile preliminare ale Clientului si va fi expus de asa maniera incat sa fie inteles pe deplin. Proiectul va include definirea fiecarei zone expunandu-se optimizarea functiilor si a spatiului, urmarindu-se obtinerea unei returnari corecte a investitiei si integrarea perfecta a structurii in interiorul intregului proiect al cladirii.
5. In scopul de a ilustra in detaliu proiectul si expresivitatea acestuia, Proiectantul va folosi imagini ce sugereaza ideea designului interior ce se doreste a fi realizat si imaginea spatiilor proiectate de catre acesta. Imaginile vor fi furnizate intr-un numar suficient pentru a putea ilustra intr-un mod corespunzator proiectul, acestea putand proveni din proiecte similare, imagini din publicatii, din lucrari anterioare ale Proiectantului, schite, randari, sugestii, detalii ale materialelor si ale finisajelor sau de alta natura ce vor exemplifica intr-un mod cat mai bogat si vizual ideea Proiectantului.
 

 

Proiect Executiv Design

Proiectul executiv de design analizeaza si este structurat pe urmatoarele criterii:
1. Proiectul executiv va incepe dupa verificarea planului de arhitectura si aprobarea acestuia in mod explicit de catre Client printr-o notificare oficiala.
 2. Proiectul executiv pentru alocarea interna a zonei de Wellness, a piscinei, a Spaului, etc, pentru impermeabilizare in colaborare cu tehnicienii indicati si consultantii furnizorilor de materiale.
3. Proiectul executiv pentru finisarea lucrarilor civile necesar fiecarei zone indicate, oferindu-se o atentie deosebita asupra scenariului si impactului emotional in proiectarea si stabilirea pardoselilor, finisajelor peretilor si a decoratiounilor.
4. Proiectarea produselor pe comanda precum finisajele si oricare alt element ce este necesar pentru finisarea ambientului, coordonand in permanenta aceste elemente cu imaginile de design interior ilustrare in proiectul preliminar.
5. Proiectul de iluminat ambiental, furnizandu-se toate detaliile tehnice pentru corpurile de iluminat
6. Proiectarea tuturor echipamentelor si compartimentelor ce vor fi inserate in zona umeda precum sauna, baia turceasca, cabina de sare, dusul experience, etc.
7. Proiectarea si indicarea tuturor tipurilor de elemente ce vor fi incluse in zona de relaxare si recreere a piscinei precum duzele de hidromasaj, jeturile de apa, fantanile cervicale si determinarea spatiilor tehnice necesare.
8. Proiectarea si stabilirea tipului de piscina sau hidromasaj impreuna cu echipamentele necesare si a spatiilor tehnice corespunzatoare.

   

Proiect Executiv Constructii

    Proiectul executiv de constructii analizeaza si este structurat pe urmatoarele criterii:
1. Proiectare statica si structurala, calculi de rezistenta si dimensionare.
2. Proiectarea tuturor sistemelor de instalatii : electrice, mecanice, hidraulice, etc.
3. Inregistrarea lucrarilor civile si realizarea registrului de lucrari.
4. Managementul operatiunilor din santier, realizate de catre departamentul tehnic al Clientului si al companiei de constructii contractate. La cerere, si cu o evaluare economica separata, se pote furniza de la supervizarea contructiei pana la ececutarea lucrarilor civile prevazute in contract.
5. Expertize in santier, documente necesare pentru eliberarea autorizatiilor, pentru protectia muncii, pentru siguranta incendiilor sau orice alt document administrativ ce nu este mentionat.

 

   
Realizat de Rainbowebsite.com | ANPC
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval