gototop

Consultanta preliminara

In aceasta faza se evalueaza definirea si dezvoltarea proiectului dorit de catre Client, si in special analizarea pe parcursul intalnirilor a urmatoarele criterii:  
1.  Analizarea solicitarilor Clientului, aceasta implica evaluarea mai multor puncte din proiect, a tintei ce se doreste a fi atinsa precum si functiile si cerintele necesare pentru diferite zone ale proiectului
2.  Evaluarea cerintelor pentru graficul de timp necesar executarii proiectului si a bugetului relativ preliminar.
3.  Studierea detaliilor stucturale ale cladirii in conformitate cu cerintele estetice si functionale ale proiectului, a cerintelor pentru iluminat, a problemele tehnice si a oricarui alt element ce trebuie luat in considerare pentru a putea obtine realizarea cu success a proiectului. In cazul in care este posibil, se va organiza o vizita la locatia Clientului in scopul intelegerii in totalitate a factorilor examinati.
4.   Examinarea sistemelor de instalatii cu dimensionarea si indicatiile preliminare ce trebuiesc luate in considerare inca din faza incipienta pentru a putea obtine un randament ridicat in functionarea acestor echipamente.
5.  Analizarea celor mai noi trenduri din acest sector cu o estimare a tendintelor de piata si a oportunitatilor ce trebuiesc urmate, in functie de necesitatile Clientului si a cerintelor locale.
6.  Evaluarile preliminare in ceea ce priveste functionalitatea proiectului, scenariul si impactul emotional, designul interior, echipamentele, materialele si finisajele folosite.
 

Realizat de Rainbowebsite.com | ANPC
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval