gototop

Constructie / construire piscine in Magurele, intretinere piscine, liner piscine

Despre noi

Compania Aquatech Systems a fost infiintata in anul 2006 ca urmare a necesitatii in piata romaneasca de servicii integrate de tratare a apelor primare, reziduale si de piscine in Magurele. Aceasta a fost fondata cu capital integral romanesc si datorita eforturilor sustinute a echipelor manageriale si executive, Aquatech Systems a patruns adanc in aria domeniului sau de activitate, ridicand stacheta calitatii intr-o zona in care profesionalismul, pregatirea si perfectionarea continua sunt egale cu valoarea. In anul 2008 Aquatech Systems isi face debutul si in constructia de piscine publice si rezidentiale, impletind astfel concretul tehnologic cu armoniosul arhitectural si inefabilul artei, avand astazi un numar considerabil de lucrari executate, in regie proprie si in parteneriat, ce au printre beneficiari: Unitatea de Protocol a Jandarmeriei Romane, Clinica si Complex Maxilofacial Dr. Schally, Mall Jolie Ville Baneasa, Eco Sud, Club Cortina, Cartier Rezidential Flamingo,  Cartier Rezidential Terra Vision, Frigotehnica, reteaua de Hypermarketuri Real, Lid’l Logistic, Pro Refrigeration Team, Sun Plaza, Privileg Catering, AFI Palace Cotroceni si nu numai, precum si numerosi beneficiari privati.

 

Suntem o echipa multi-disciplinara, formata pe criterii de competenta care, in cei aproape 10 ani de experienta, a depus eforturi permanente de a mentine un raport calitate / pret cat mai echilibrat, a pastrat strictetea termenelor de executie si a consolidat calitatea ireprosabila a serviciilor oferite. Confirmarea utilitatii serviciilor noastre pe piata ne obliga sa ridicam permanent standardul intr-o maniera  profesionista si fara compromisuri.

 

Tot odata, prin parteneriatele incheiate cu marii producatori si specializarile continue ale personalului nostru, am devenit un furnizor important de tehnologii, echipamente si servicii in domeniul piscinelor, centrelor wellness precum si a mentenantei si modernizarii acestora, aceste realizari oferindu-ne in mod natural posibilitatea garantarii solutiilor tehnologice oferite, nu numai a echipamentelor furnizate.

 

Urmandu-si strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung, Aquatech Systems a creat si dezvoltat de asemenea inca doua divizii specializate in oferirea de servicii de „Interventii tehnico sanitare” si „Cleaning si Menaj intern” implementand astfel un sistem integrat de servicii in domeniul mentenantei tehnice, al confortului si al igienei.

 

Acoperirea tuturor nevoilor clientilor nostri constituie dezideratul nostru. Avem placerea de a va lansa invitatia facilitarii cunoasterii solicitarilor Dumneavoastra, in vederea realizarii unei oferte ce sa cuprinda o gama de servicii in conformitate cu acestea. 

Realizat de Rainbowebsite.com | ANPC
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval